Lístky v prodeji! || 3. ROČNÍK HUMBOOKFESTU

neděle, srpna 26, 2018


LÍSTKY NA HUMBOOK JSOU JIŽ K PRODEJI! 
Což znamená, že akce je nebezpečně blízko a za chvíli se budeme v halách Kongresového centra hlasitě bavit a smát.
Inu, je to blízko, ale přece jen si ještě nějaký ten týden počkáme – a v tom sezení si můžete čas zkrátit například koupí právě již zmiňovaných lístků; přece jen, bez nich se na Humbook bohužel nedostanete.

Opět platí; sledujete-li mne, Humbook, nebo jiné ambasadorky na Instagramu, zřejmě pro vás nebude nic v tomto článku novinkou.
Stejně jako v minulém roce, i letos tomu není jinak a lístky můžete opět sehnat na stránkách TicketStream.cz. Všude jinde se jedná o podvod! Na místě již nebude možnost lístky zakoupit (a osobně se zaručuji, že nebude mnoho návštěvníků, kteří by vám prodali lístek na místě).

Vstupenky jsou dvojího typu a to sice:

  • Vstupenky na HumbookFest za 399,-
Platíte si za vstupenku a možnost být na festivalu, program, který si můžete namixovat dle vlastního uvážení (plný program bude na konci tohoto článku), možnost nechat si podepsat knihy českých autorů.

  • Vstupenky na HumbookFest za 599,-
Platíte si za vstupenku a možnost být na festivalu, program a k tomu navíc dostanete VIP dárky (plátěnou tašku, dárky od sponzorů, diářek, reading copy výtisk připravované knihy...) a možnost zúčastnit se autogramiády zahraničních autorů.
Tyto vstupenky již nejsou v prodeji.

VIP vstupenky jste vykoupili během jediného odpoledne a to v den, kdy šly lupeny do prodeje! Neuvěřitelné! Moc se těším, až se tam s vámi všemi uvidím osobně.
Cena lístků od 9. 9. stoupne. Klasickou vstupenku tak pořídíte od začátku září za 449 Kč.


Je důležité uvědomit si, že Humbook není akce o podpisech. Nechceme, aby si autorky uhnaly zánět karpálního tunelu, nebo aby jim ta ruka rovnou upadla, proto je letos počet podepsaných knih takhle omezen; upřímně, ruku na srdce, kolikrát za rok se podíváte na podepsanou knihu a řeknete si: „jo! ty prachy za to stály!“? Protože já to udělala tak jednou a ještě náhodou, když jsem reorganizovala knihovnu.
Pokud ale o podpisy stojíte strašně, strašně moc, ale VIP vstupenku jste již nestihli, stále tu zůstávají čeští a velmi talentovaní autoři; Pavel Bareš (Projekt Kronos), Petra Machová (Dračí město), Kovy (Ovšem), Dominika Gawliczková (Dominika na cestě Jižní Amerikou) a Petra Stehlíková (Naslouchač). A pokud máte jazykovou bariéru a stydíte se za překladatele, s těmihle si můžete i pokecat.

Půjdete na na Humbook? Zodpověděla jsem všechny vaše dotazy? Pokud ne, zanechte mi komentář a já na něho v blízké době odpovím!

Program festivalu zde:

You Might Also Like

0 coment�rios