O manželství, které se rozpadlo, aniž by o tom někdo věděl || ODLOUČENÍ

neděle, května 13, 2018


Na knihu Odloučení od Katie Kitamury jsem se strašně těšila, ale ve chvíli, kdy mi dorazila domů, na ní zkrátka nebyl čas.
Doma mi tedy chuděrka ležela téměř měsíc – to až pak, když jsem na týden odjela do nemocnice, jsem si knížku vzala s sebou. A hle! Za den jsem tuto útloučkou jednohubku zhltla. V dnešní recenzi vám tedy přiblížím o čem kniha pojednává a jak se mně samotné líbila.

Nejmenovaná žena a její snaživý manžel Christopher ukončí sví manželství v tichosti, bez jakéhokoli informování příbuzenstva a alespoň nejbližších přátel. Přestože se pár zatím nerozvádí, už spolu nesdílí lože, dokonce ani nežijí pod jednou střechou. Začínají nový život, s novými partnery.
Až ve chvíli, kdy hlavní hrdince volá Isabella, Christopherova matka, že se se svým synem nedokáže zkontaktovat, je žena vyslána do Řecka, kde se má Christopher nacházet.
Během své cesty se jeho bývalá manželka dozvídá jednu překvapivou informaci za druhou a pomalu zjišťuje, co se za dobu jejich odloučení stalo.


„Jelikož v našich myslích jsou místnosti, kam nikdy nevcházíme bez omluvy, měli bychom brát ohledy na tajnosti druhých.

Příběh byl velmi zajímavý tím, jak byl napsán. V celé knize se nesetkáte s přímou řečí. Jedná se tedy jen o jakési vyprávění z první osoby. Též jsem nezachytila jméno vypravěčky (ex-manželky Christophera), protože tam nebylo vůbec zmíněno. Bylo to mile překvapivé ozvláštnění knihy.
Tím to ale tak nějak i končilo.
Příběh mě vůbec nebavil. Námět opravdu zajímavý; příběh zpočátku lehce banální, o důvěře a nevěře, který se přehoupne do lehčího thrilleru. Ale to psaní! Vyprávění bylo nudné a přestože kniha má nějakých 190 stránek a dala by se zvládnout přečíst za dvě hodinky, mořila jsem se s ní hodin pět. Kdyby se nejednalo o krásně barevnou knihu z nakladatelství Odeon, zřejmě bych jí skutečně někomu darovala.

Tím se dostávám i k obálce. Ta je opravdu parádní. Růžová odeonka mi ještě v mé sbírce chyběla a krásně barevně se hodí například k novince od Celeste Ng, Ohníčky všude kolem.
Jak si můžete všimnout na úvodní fotce k recenzi, opět je zde vyobrazený nějaký obraz, který má reprezentovat knihu.

„Jakmile se v tom začnete rýpat, jsou všechny smrti nedořešené.


O autorce toho také moc nevíme. Odloučení je již její třetí román, který sbírá jedno ocenění za druhým. Aktuálně se překládá do patnácti jazyků. U nás zatím vyšla jen tato její kniha. 

Obsahově se mi kniha tedy moc nelíbila, ale vizuálně velmi. 
Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství Odeon & Euromedia.

2* / 5*

You Might Also Like

83 coment�rios

  1. Kdo dnes čte toto svědectví, měl by se mnou as mou rodinou slavit, protože to začalo jako žert pro některé lidi a jiní říkali, že to není možné. Jmenuji se ČENĚK ELIÁŠ a jsem z Prahy, ale s manželkou jsem se přestěhoval do Chicaga. Jsem šťastně ženatý s dvěma dětmi a krásnou ženou. Něco hrozného se stalo mé rodině, když jsem přišel o práci a moje žena opustila dům, protože jsem se nemohla dobře starat o sebe a o rodinné potřeby. a mých dětí v daném okamžiku. Podařilo se mi devět let, žádná žena, která by mě podpořila, abych se dobře postarala o děti. Snažím se poslat zkušební zprávu své ženě, ale ona blokuje mě z rozhovoru s ní Snažím se mluvit se svým přítelem a její rodinní příslušníci, ale stále vím, že by mi mohl pomoci a já jsem byl podání žádosti později tolik společností, ale stále to udělal neříkej mi, dokud nepřišel věrný den, že nikdy nezapomenu v mém životě. Když jsem potkal starého přítele mého, kterému jsem vysvětlil všechny své potíže a řekl mi o skvělém muži, který mu pomohl získat dobrou práci v Coca cola společnost a on mi řekl, že jeho kouzlo kolečko, ale já jsem člověk, který nikdy nevěří v kouzlo kolečko, ale já jsem se rozhodl, že ho zkusit a Drigbinovia mě poučil a ukázal mi, co mám dělat v těchto sedmi dnech oběda kouzlo. Řídím se všemi pokyny a dělám to, co mě požádal, abych udělal dobře .Digbinovia se ujistěte, že všechno šlo dobře a moje žena mě znovu uvidí po nádherné práci Drigbonovia. Moje žena mi zavolala s neznámým číslem a omluvila se a řekla mi, že mi opravdu chybí a naše děti a moje žena se vracejí domů a po dvou dnech Společnost, které jsem podal dopis s oceněním, nyní jsem manažerem společnosti v USA. Doporučuji Vám, pokud máte nějaké problémy, pošlete zprávu na tento email: doctorigbinovia93@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2348144480786 a dostanete nejlepší výsledek. Vezměte věci za samozřejmost a bude to od vás. Přeji Vám to nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  2. Chcete-li přivést zpět svého bývalého přítele, přítelkyni, manžela nebo manželky nebo někoho z vašich blízkých, pokud potřebujete duchovní pozornost, máte pocit, že se věci s vámi nejednou a potřebujete pomoci změnit věci, s pomocí této skvělé Kouzelník, velká láska kouzelníka chubygreat@gmail.com. svou magickou mocí řeší každý problém, o kterém si myslíte, že čelíte. stačí ho kontaktovat s následujícími údaji! e-mail chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp +2348165965904 s těmito dvěma údaji se k němu můžete dostat a on je vždy k dispozici a je připraven vám pomoci vyřešit váš problém po celý život. Našel jsem ho, když jsem potřeboval pomoc, abych získal zpět svého manžela, který mě opustil a odešel s další ženou na několik měsíců, pomocí chubygreatové práce s kouzlem jsem ho mohl přivést zpět a my spolu žijeme šťastní. děkuji chubygreat, nechť Bůh pokračuje ve zvyšování tvé síly a dává ti moudrost.

    OdpovědětVymazat
  3. PROFESSIONELL SPELL CASTER SOM KAN HJÄLPA DIG MED KÄRLEKSSTAVNING FÖR ATT FÅ DIN EX-LOVAR TILLBAKA URGENTT EFTER BROTT / SKILD ÄVEN OM DIN SITUATION SOM HÅNDLÖS! KONTAKTA DR Wale VÄST BÄSTA CASTER ONLINE OCH HANS RESULTAT ÄR 100% GARANTERAD ..
    Kontakta Dr Wale på +2349015141346. ELLER drwalespellhome@gmail.com

    Efter 4 år i ett förhållande med min pojkvän, började min pojkvän att gå ut med andra tjejer och visa mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att bryta upp mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra tjejer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformler på internet som heter DR Wale som hjälper människor med deras förhållande och äktenskapsproblem av sina gudars krafter. Först tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att ge det ett försök, när jag kontaktar honom berättade han för mig allt jag behövde göra och jag gjorde det och han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med tjejer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora trollformeln för ditt förhållande eller äktenskapsproblem.

    Här är hans kontakt ...
    WHATSAPP: +2349015141346
    E-POST: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Chci poděkovat Dr. Waleovi za velmi mocného sesilatele kouzel, který mi pomáhá přivést mého manžela zpět ke mně, před pár měsíci mám s manželem vážný problém, a to až do té míry, že odešel z domu, a začal chodit s jinou ženou a zůstal s tou ženou, snažil jsem se ho přivést zpět, ale všechno mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi to řekla mocného sesilatele kouzel, který jí pomáhá, když byla ve stejném problému, kontaktuji doktora Wale a řeknu mu všechno a on mi řekl, abych se už nebál, že se můj manžel ke mně vrátí poté, co seslal kouzlo jemu, myslel jsem si, že je to vtip, poté, co kouzlo dokončil, mi řekl, že kouzlo právě dokončil, k mému největšímu překvapení do 48 hodin se můj manžel opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil, Potřebujete jeho pomoc, můžete ho kontaktovat pomocí e-mailu: drwalespellhome@gmail.com nebo ho přidat o V jeho WhatsApp +2349015141346 je ochoten pomoci každému orgánu, který potřebuje jeho pomoc.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem tu, abych se podělil o své úžasné zkušenosti s největším sesilatelem kouzel zvaným DR WALE. MŮJ manžel mě podváděl, a když jsem zjistil, že jsme se pohádali, což vedlo k tomu, že naplnil rozvod, rozplakal jsem se a onemocněl jsem z toho. Jednoho dne, když jsem hledal citáty o lásce online, jsem viděl lidi hovořit o DR WALE a jeho skvělé práci. lidé se stejným podobným případem mají také moji, jsou mu také věnováni priase a díky. Nechali jeho kontaktní informace, tak jsem ho kontaktoval a řekl mu o všech svých problémech. Poté mi řekl, abych se nebál, že po 48 hodinách zruší rozvod. Řekl mi věci, které musím udělat, a poté, co jsem udělal vše, co mě požádal, abych udělal k mému největšímu překvapení před 48 hodin, kdy přišel můj manžel, poklekl a prosil mě, abych ho přijal zpět, Ještě jednou vám děkuji může vám také pomoci kontaktovat
    WhatsApp / Viber: +2349015141346 NEBO
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu to fungovalo a jsem hrdý na to, že jsem toho svědkem. Viděl jsem příspěvek o tom, jak získala svého muže zpět přes DR WALE. Pomohl jí získat jejího bývalého manžela zpět. Moje se se mnou před 2 lety rozvedla, aby žila s jiným mužem, a já se ji snažím nechat jít, ale nemohla jsem, takže se snažím udělat spoustu věcí, abych ji získala zpět, ona se ke mně nevrátí. Jednoho dne jsem navštívil fórum pro několik tipů na zotavení a tam jsem viděl ženu svědčit o tom, jak jí DR WALE pomohla získat jejího muže zpět poté, co se svázal s kouzlem jiné ženy a DR WALE jí pomohl. Na začátku jsem nikdy nevěřil v duchovní práci, neochotně jsem to zkoušel, byl zoufalý, kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu své problémy. K mému největšímu překvapení mi DR WALE pomohl najít svou ženu po 2 dnech a můj vztah je nyní perfektní. Jak slíbil. Trvalá obnova Ex přináší nejen zpět někoho, koho milujete, ale také spojuje pocity milenců se skutečností, že jste s touto osobou šťastní. Moje žena se mnou nyní zachází jako s králem a vždy říká, že mě pořád miluje. Pokud ve svém vztahu prožíváte potíže, může DR WALE problémy pomoci při sňatku, KONTAKTUJTE HO, WhatsApp / Zavolejte mu na +2347054019402 nebo E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. MILOVATELNÁ KOUZLA, KTERÁ PERFEKTNĚ FUNGUJÍ A ZŮSTÁVÁ NAVŽDY Permanentní, POUZE DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) TO ZA VÁS MŮŽE.
    Sdílím toto svědectví partnerům trpícím v jejich vztazích, protože existuje trvalé řešení. Můj manžel mě a naše 2 děti nechal 2 roky pro jinou ženu. Snažil jsem se být silný jen pro své děti, ale nedokázal jsem ovládat bolesti, které trápily mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, tak jsem provedl průzkum na internetu a narazil jsem na stránky, kde jsem viděl, že DR ISIKOLO kouzelné sesilatele, může pomoci získat milence zpět. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal speciální modlitbu a kouzla. K mému překvapení se můj manžel po 2 dnech vrátil domů. Tak jsme se znovu sešli a v rodině bylo hodně lásky, radosti a klidu. Můžete také kontaktovat DR ISIKOLO, mocného kouzelníka řešení pro řešení, na jeho kontaktu: isikolosolutionhome@gmail.com, send@isikololovetemple.com. Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj všichni, toto je ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy zažil, a musím se podělit o toto skvělé svědectví. Chtěl bych jen poděkovat DR ISIKOLOVI za to, že mi udělal čas a pomohl mi seslat kouzlo, které vrací mého bývalého milence, který o mě po šesti měsících zasnoubení najednou ztratil zájem, ale dnes jsme manželé a šťastnější než nikdy předtím. Byl jsem opravdu ohromen a šokován, když pro mě udělal práci a za 48 hodin poté se Kris vrátil do mého domu a začal prosit o odpuštění a o to, abych ho přijal zpět .. Opravdu mi chybí slova a nevím jak moc vám mohu vyjádřit své uznání, DR ISIKOLO, jste Bohem poslaným, abyste obnovili narušený vztah. Hluboce ho baví pomáhat lidem dosáhnout jejich tužeb, najít pravou lásku, získat zpět své bývalé milence, zastavit zneužívající vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a další. Kontaktujte ho ještě dnes a nechte ho, aby vám ukázal zázraky a úžas jeho systému kouzel lásky. Poskytuje nejlepší výsledky v kouzlení skutečných kouzel. Jeho web: https://isikololovetemple.com a můžete odeslat e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  9. potřebujete řešení svého vztahu nebo manželských problémů, kontaktujte Dr. ISIKOLO (https://isikololovetemple.com)
    jsem zde, abych vydal svědectví o tom, jak mi toto mocné kouzlo s názvem DR ISIKOLO pomohlo napravit můj vztah. Zlomilo mi srdce, když mi moje snoubenka řekla, že už nemá zájem si mě vzít, protože měl poměr s druhou ženou, kde pracuje. Plakal jsem a vzlykal každý den, dokud to nebylo tak špatné, že jsem se obrátil na internet o pomoc, to bylo, když jsem četl recenzi o skvělé práci DR ISIKOLO, pak jsem ho kontaktoval o pomoc, abych získal svého milence zpět, on pomohl mi seslat mocné kouzlo lásky (smíření lásky) a k mému největšímu překvapení po 48 hodinách kouzla lásky se moje snoubenka vrátila na kolena a prosila mě, abych mu odpustila. Nyní jsme šťastně ženatí a všechny poděkování patří DR ISIKOLO Wondersovi za pomoc Zachraňte můj vztah, můžete kontaktovat DR ISIKOLO prostřednictvím jeho e-mailové adresy: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Whatsapp + 2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, jmenuji se Dora Florian, chci se podělit o svůj úžasný zážitek s největším sesilatelem kouzel DR ISIKOLO. Můj manžel mě podváděl, a když jsem zjistil, že jsme se pohádali, vedlo ho to k naplnění rozvodu. Plakal jsem a onemocněl jsem, když jsem hledal citáty o lásce online Viděl jsem lidi mluvit o DR ISIKOLOVI a jeho skvělé práci, jejíž případ byl podobný mému, nechali jeho kontaktní informace, kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu všechno v hlubokých slzách a on mi řekl nebojte se, že po 48 hodinách se můj manžel vrátí a on zruší rozvod a bude se mnou. poté, co jsem udělal všechno, o co mě požádal, k mému největšímu překvapení, dva dny po večeru, to byl můj manžel, poklekl a prosil mě, abych ho přijal zpět, a já jsem pochyboval o takových věcech, jestli vůbec existují pro někoho, ale tady svědčím o tom také. děkuji ještě jednou
    webové stránky: https://isikololovetemple.com

    OdpovědětVymazat
  11. Slíbil jsem, že vypovím své svědectví po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel, stejně jako mi DR ISIKOLO řekl, když mi pomohl. Rozhodl jsem se správně a kontaktoval jsem DR ISIKOLO, velkého sesilatele kouzel, který vám může pomoci vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně znovu vrátí, ale když jsem kontaktoval DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi nějaký seznam věcí ke koupi, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu poslal peníze a on koupil věci a připravil dokonalé kouzlo lásky. Můj manžel za mnou běžel za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A PRAVÉ. Byl jsem tak překvapen, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abyste věřili, protože DR ISIKOLO je tak skutečný a žádám vás, abyste ho kontaktovali nyní na jeho e-mailu, aby vám také mohl pomoci způsobem, jakým pomohl mně. e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  12. Co bych udělal, abych svého manžela získal zpět, ne-li na pomoc DR ISIKOLO. Když jsem se s manželem rozvedl a řekl, že už mě unavuje, byla jsem úplně zmatená. Můj život bez něj nebyl ničím a snažil jsem se, co jsem mohl, aby ho zrušil rozvod, ale on řekl, že jeho mysl je smyšlená a šli jsme každý svou cestou. Plakala jsem v šoku, hanbě a bolesti, když můj přítel hledal pomoc a bylo mi řečeno, abych se spojil s DR ISIKOLO o pomoc od mého starého přítele, když uslyšela, čím procházím, a spěšně jsem kontaktovala DR ISIKOLO a všechno mu vysvětlil a on mi řekl, že se za mnou můj manžel vrátí a prosí mě, abych ho do 48 hodin přijal zpět. Později téhož dne mi můj manžel zavolal na telefon s pláčem a prosbou o odpuštění, myslel jsem, že se mi to zdálo, dokud nepřijel do domu s prosbou a přijal jsem ho s vědomím, že jsem udělal vše pro to, abych se s ním znovu spojil. Právě teď oba žijeme jako jeden. Další informace o tom, jak kontaktovat DR ISIKOLO, získáte na e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp na čísle +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  13. Nikdy jsem nevěřil v kouzla ani kouzla, dokud jsem nepotkal toto speciální kouzlo s názvem DR ISIKOLO. Muž, kterého jsem si chtěl vzít, mi nechal 3 měsíce na náš svatební obřad a můj život byl vzhůru nohama. Byl se mnou 4 roky a opravdu ho tolik miluji. bezdůvodně mě opustil pro jinou ženu. když jsem mu zavolal, nikdy nezvedl moje hovory a nechce mě vidět kolem sebe. takže, když jsem tomu muži řekl, co se stalo. pomohl mi s několika čteními a po těchto čteních mě přiměl uvědomit si, že ta druhá žena udělala nějaká kouzla nad mým Manželem, a proto mě opustil ... řekl mi, že mi pomůže seslat kouzlo přivést ho zpět. Zpočátku jsem byl skeptický, ale jen jsem to zkusil a za 2 dny mi můj manžel zavolal sám a přišel za mnou se omlouvat. Nemůžu uvěřit, že se ke mě někdy může vrátit, ale teď jsem šťastný, že je zpět, a teď jsme manželé a žijeme jako šťastná rodina. Zveřejňuji to na fóru, pokud někdo potřebuje pomoc tohoto muže. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím tohoto WhatsApp: +2348133261196 nebo e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com web: https://isikololovetemple.com

    OdpovědětVymazat
  14. Neuvěřitelné se právě stalo v mém životě, můj manžel, který mě opustil a moje dvouleté dítě pro jinou ženu, je zpět ke mně. Věci byly těžké, protože nemám práci a prosím o krmení, takže moje máma přišla na moji záchranu, aby mě a moje 2 roky dítě vzala domů, i když problémy nebyly vyřešeny, ale bylo pro mě o něco lepší hledat práci zatímco moje máma mi pomáhala s dítětem doma, když nepracovala, můj bratr se o ni staral, věci pro mě opravdu nefungovaly, protože jsem neměl práci. Zatímco jsem stále hledal práci, přišel jsem do kontaktu se ženou, která mi řekla, jak se pomocí DR ISIKOLO osvobodila od podobného problému. Dala mi informace a já jsem ho kontaktoval a po mém setkání s DR ISIKOLO mi dal relevantní informace o tom, jak mi pomůže, které jsem vyhověl a ke svému překvapení se můj manžel po 2 dnech vrátil ke mně a dostal mě tak ohromen. když se vrátil, odpustil jsem mu, protože ho chci zpět, přišel domů a usadili jsme se a věci se vrátily tak, jak byly, nebo ještě lépe. Zde je jeho kontakt, pokud si to chcete vyzkoušet: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196. Děkuji DR ISIKOLO.

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu potřebujete kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo sejili své manželství? kontaktujte DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) pro rychlé 48hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měla problém s manželem, který nás oddělil. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat, abych ho dostal zpět, uvnitř jsem se cítil tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenarazil na DR ISIKOLO o tom, jak pomohl mnoha lidem vyřešit tam různé problémy. Poslal jsem mu e-mail a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem to, o co mě požádal, aby mi pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 HODIN mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že je mu líto, co se děje mezi námi oběma. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám poděkoval a vyjádřil hlubokou vděčnost DR ISIKOLO za dodržení vašich slov a vašich slibů, že jste mi ho přivedli zpět za pouhých 24 hodin vašeho mocného sesílání kouzel a za to, že jste použili své nadané a velké síly přivést ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp poslat na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  16. Moje cesta k obnovení manželství začala před 7 dny, když mě moje 42letá žena změnila na o 10 let mladšího muže. Je mi 57 a jí je 55. Prošel jsem pouští a na své cestě jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k uzdravení mého zlomeného srdce a vzal mé bolesti pryč svým kouzlem Mocné lásky. bylo to pro mě těžké, když jsem se snažil dostat ji zpět domů bez úspěchu, a to se stalo mučením mých dětí a já. Věřím Pánu a vím, že se chystá obnovit mé manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a udělal svou část a moje žena se vrátila domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Musíme mít víru. Víra je ujištění o věcech, v které doufáme, a přesvědčení o věcech, které nevidíme. Muži a ženy se prosím nevzdávejte, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána. Obraťte se na doktora Isikola Pro mocné kouzlo lásky zaslané od Boha. prostřednictvím e-mailu: sikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  17. Já a můj přítel jsme byli spolu 8 měsíců a je to 6 měsíců, co jsme se rozešli. Stále ho miluji, ale někteří cítí, že je to nefér. Proč milovat někoho, kdo vás evidentně nemiluje zpět? Modlil jsem se a modlil se za tyto měsíce a za nic. Pořád je se svou novou přítelkyní (se kterou žije), a pak jemně komentuji online, jak sesilatel kouzel pomáhá obnovenému vztahu získat bývalého milence zpět, “tak jsem se rozhodl to zkusit, protože miluji svého přítele. tak jsem kontaktoval doktora Isikola a řekl jsem mu o všech mých problémech a dal mi 100% záruku, že po kouzlu budu mít svého přítele zpět, takže jsem byl nadaný a měl jsem štěstí, že jsem ho kontaktoval, udělal jsem všechno, co ode mě požadoval, a k mému největšímu překvapení 2 den po kouzlu mi můj přítel zavolal a omluvil se za to, co mi udělal, a požádal mě o odpuštění, aby se pro mě vrátil domů, opravdu jsem se zranil a prošel těmi okamžiky, ve kterých mě opustil, koneckonců to udělal Dr. Isikolo pro mě jsem mu odpustil a on se vrátil domů s větší láskou a štěstím díky Dr. Isikolovi, skutečnému kouzelníkovi v Africe, který Google doposud doporučil tento rok. Dr. Isikolo je dobrý kouzelník se skutečnými kouzly, takže mu zavolejte nebo si ho přidejte na Whats-App: +2348133261196 nebo mu pošlete e-mail na jeho e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.

    OdpovědětVymazat
  18. VÝKONNÁ LÁSKA KOUZLA A KOUZLA ZTRÁTY LÁSKY PŘINÁŠÍ ZPĚT LOST LOVER, KONTAKT DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
    Vrátil jsem se se svým bývalým přítelem pomocí DR ISIKOLO nejlepšího kouzelníka online a velmi doporučuji DR ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. Chci svědčit o tom, jak jsem se vrátil svému příteli po rozchodu se mnou, jsme spolu 3 roky, nedávno jsem zjistil, že můj přítel má poměr s jinou dívkou, když jsem ho konfrontoval, vedlo to k hádkám a on Nakonec se se mnou rozešel, viděl jsem příspěvek ve fóru o vztazích o kouzelníkovi, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztracenou lásku pomocí kouzla lásky, zpočátku jsem o tom pochyboval, ale rozhodl jsem se to zkusit, když jsem kontaktoval toto kouzlo kouzelníka jeho e-mail a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 48 hodin později mi můj přítel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chybí, tak úžasný !! Tak se toho dne vrátil se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mi způsobil. pokud jste tady a potřebujete svého Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, obraťte se nyní na toto mocné sesilatelství kouzel. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  19. Dnes se cítím tak radostně, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všech kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl za získání mého manžela zpět. Jsem vdaná 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na e-mail doktora Isikola (isikolosolutionhome@gmail.com.com), který zveřejnila dáma, rozhodl jsem se s ním kontaktovat a vysvětlil jsem mu svou situaci a poté vyhledal jeho pomoc, ale největší překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se k vám vrátil po 2 dnech, jak slíbil. Zde oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám své manželství a velkou oslavu. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně pomocník, kterého nám Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat doktora Isikola hned teď, pokud čelíte výzvám ve svém partnerském životě. Můžete ho kontaktovat s kteroukoli z níže uvedených podrobností.
    e-mailová adresa: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp na: +2348133261196.
    Web: https://isikololovetemple.com

    OdpovědětVymazat
  20. DR ISIKOLO to pro mě udělal znovu poté, co mi pomohl získat zpět mého manžela. Chci informovat svět o kouzelníkovi kouzel DR ISIKOLO, který mi přivedl zpět mého odcizeného manžela, když jsem si myslel, že je ztracena veškerá naděje. tak jsem ho kontaktoval a vyhověl všem, co mi řekl, a výsledek jsem dostal za 48 hodin, když mě ujistil. DR ISIKOLO použil své mocné kouzlo k vyčarování úsměvu na mé tváři tím, že přivedl zpět mého muže svým kouzlem, zpočátku jsem si myslel, že sním, když se můj manžel vrátil ke mně na kolenou a prosil mě, abych jí odpustil a přijal ji zpět a dokonce od té doby mě miluje víc, než jsem kdy čekal, a tak jsem se zavázal svým vlastním já, že dám světu vědět o DR ISIKOLO, protože je to skvělý muž. Máte problémy ve vztahu? rozešel se s vámi váš partner a vy ho stále milujete a chcete? Máte problém s financemi? nebo potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, kontaktujte dnes DR ISIKOLO, protože vám dávám 100% záruku, že vám pomůže stejně, jako pomohl mně. E-mailová adresa DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.
    Web: https://isikololovetemple.com

    OdpovědětVymazat
  21. Vrácení se svým bývalým milencem, naléhavě s kouzlem lásky, je opravdu nejlepší kouzlo se 100% zárukou .. jmenuji se Kimberly Johnson. Nikdy jsem nevěřil na kouzla lásky nebo magii, dokud jsem nekontaktoval toto kouzelné sesilatele zvané DR ISIKOLO, které tolik lidí testovalo online, je mocné. Můj partner se po drsných a těžkých dobách začal chovat špatně a milovat se s mi neznámou dámou a opustil mě. prošli jsme spolu a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 4 roky, opravdu jsem ho miloval. Jeho matka byla proti mně a neměl žádnou dobře placenou práci, takže když jsem potkal toto kouzelné sesilatele, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí zpočátku, byl jsem nerozhodný, skeptický a pochybný, ale prostě jsem to zkusil a za 2 dny, poté, co mi vyhověl a poskytl vše, co pro mě potřeboval, mi zavolal sám a přišel za mnou s omluvou, že všechno bylo urovnáno s jeho matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, takže bychom měli dostat ženatý, nevěřil jsem, že to takto funguje, a bylo to opravdu úžasné a jsem hrdý, že mohu vydat svědectví a ocenit DR ISIKOLO, protože je prostě tím nejlepším, co kdy najdete. potřebujete efektivní a skutečné sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve vašem životě můžete kontaktovat Dr. ISIKOLO přes Web: https://isikololovetemple.com nebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den, jsem tu, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem získal svou bývalou lásku zpět. Byl jsem blázen, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mi představí DR ISIKOLO, velkého posla věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svému problému DR ISIKOLO o tom, jak odešla moje bývalá láska já a také to, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, pokud dostanu svoji srdeční touhu bez vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, Poté, co to bylo hotové, V příštích 2 dnech mi Moje láska zavolala na telefon a omlouvala se, že mě dosud žila a také příští týden poté, co mě moje láska zavolala prosil o odpuštění, byl jsem povolán na pohovor do mé požadované společnosti, kdybych potřeboval pracovat jako výkonný ředitel. Jsem tak šťastný a ohromený, že musím říct celému světu, aby kontaktoval DR ISIKOLO na následující webové stránce: https://isikololovetemple.com a vyřešil všechny vaše problémy .. Žádný problém není příliš velký na to, aby jej vyřešil. Kontaktujte ho přímo na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  23. Přečtěte si a také kontaktujte DR ISIKOLO, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k nápravě vašeho narušeného vztahu.
    Když jsem byla v šestém měsíci těhotenství se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Nonstop jsme se hádali a hádali od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, už od něj žádná láska ani důvěra, takže se se mnou rozvedl. A všechny tyhle pokusy, jak jsem ho zkoušel různými způsoby, jak ho získat zpět, jsem také vyzkoušel několik různých kouzelnických kouzel tady v mé zemi, ale žádný z nich mi Richarda nemohl přivést zpět. Byl to jen DR ISIKOLO, kdo mi zaručil naléhavé sesílání kouzel na 48 hodin, a ujistil mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu vám, abych vám poděkoval a vyjádřil hlubokou vděčnost za to, že jste dodrželi své sliby a že jste využili své nadané a velké síly k tomu, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na znovusjednocení Milenců. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohli v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem a že jste mi dali kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti z mého manželství. Můj manžel je zpět a slibuje, že mě už nikdy neopustí. Pokud pochybujete o jeho schopnostech, věřte mi. Měli byste riskovat. Vyplácí se to způsoby, které byste si nikdy nedokázali ani představit. Pokud jste právě teď a potřebujete silné a naléhavé kouzlo lásky, které vám přivede zpět, laskavě kontaktujte DR ISIKOLO právě teď, je jedinou odpovědí na obnovení vašeho rozbitého vztahu nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  24. Byl jsem ve vztahu s mým přítelem už 2 rok a plánovali jsme se brzy oženit a najednou mě opustil pro jinou dívku, opravdu miluji toho chlapa a nikdy si nedokážu představit svůj život bez něj. Dále jsem se snažil ze všech sil ho dostat zpět, ale veškerá moje snaha dostat ho zpět do mého života nevyšla. Bylo to v tento věrný den a na webu jsem narazil na několik komentářů k tomuto velkému kouzelníkovi s názvem Dr Isikolo, takže mnoho lidí tvrdilo, že jim pomáhá obnovit jejich vztah a přivést jejich bývalého zpět, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e-mailu a řekl mi všechno, co je potřeba udělat, což jsem udělal, a on mě ujistil, že za 2 dny můj přítel opustí druhou dívku a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé překvapení, že můj přítel se ke mně vrací po dvou dnech. Jsem dnes velmi šťastný, že se ke mně vrátil, a toho jsem dosáhl pomocí Dr. Isikola a já vám poradím, pokud potřebujete jeho pomoc, pošlete mu e-mail přímoEmail: isikolosolutionhome@gmail.comWhatsApp: +2348133261196 Web: https://isikololovetemple.com

    OdpovědětVymazat
  25. Pomozte mi oslavit Dr. Isikola (https://isikololovetemple.com) za jeho velkou pomoc. Jsem jedním z těch lidí, kteří říkali, že nikdy nebudu volat psychika nebo kouzelníka nebo cokoli, co by mi pomohlo s mými problémy - nejméně ze všech mých problémů s láskou, ale dosáhl jsem bodu, kdy jsem věděl, že potřebuji nějaké vedení, a jsem tak rád, že jsem našel toho muže jménem Dr. Isikolo. Když jsem téměř ztratil Omar v jednom z našich hloupých bojů a neustálých hádek (rozešel se se mnou), myslel jsem si, že jsem ztratil všechno. Celý den brečím a myslím si, že se ke mně už nikdy nevrátí. Přečetl jsem tolik svědectví o milostném kouzlu Dr. Isikola, jak pomohl přivést zpět bývalého milence zpět. Rychle jsem mu poslal e-mail. a také získat zpět mého manžela s jeho kouzlem lásky. A když jsem byl nejzoufalejší, nevyužil mě. Provedli jste velmi dobrou službu pro osobu, která to skutečně potřebuje. Nevím, jak jste to udělali, ani jak tato magie funguje, ale vím jen to, že to funguje a můj muž se ke mně vrátil za 48 hodin, jak mi slíbil !! David, můj manžel a já jsme šťastně zase spolu a já budu vždy vděčná Dr. Isikolo. pošlete mu e-mail s jakýmkoli druhem pomoci, je velmi schopný a spolehlivý pro pomoc: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu můžete také WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  26. Děkuji vám pane za vaše pravá kouzla. Jmenuji se Zara Matteo. To je opravdu neuvěřitelné a nikdy v životě jsem nic takového nezažil. Než jsem vás potkal, pane, vyzkoušel jsem všechny pravděpodobné prostředky, které jsem mohl získat zpět svého manžela, ale ve skutečnosti jsem si uvědomil, že pro mě nic nefunguje a že můj manžel vůči mě vyvinul hodně nenávisti. Myslel jsem, že neexistuje žádná naděje na opětovné setkání s mým bývalým manželem. Ale když jsem četl dobré recenze o tom, jak DR ISIKOLO pomáhá ostatním, rozhodl jsem se mu poslat zprávu na jeho WhatsApp: +2348133261196. zkusit to a udělal jsem vše, co mi nařídil, a já jsem mu důvěřoval a řídil se jeho pokyny, stejně jako mi to zaručil za 48 hodin, a to bylo přesně, když mi zavolal můj bývalý. Pane, nyní jsme spokojenější než kdy jindy. Všechno vypadá perfektně a tak přirozeně! Mockrát vám děkuji, pane za vaše autentická a nesporná kouzla. zde opět jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196. Jeho přímá stránka: https://isikololovetemple.com

    OdpovědětVymazat
  27. Chci poděkovat Velké DR ISIKOLO za to, že přinesl Obnovení mého narušeného vztahu. Nikdo mě nikdy nemohl přesvědčit, že Svědectví někdy přijde do reality. Byl jsem největší skeptik na světě. Nikdy jsem nevěřil na magická kouzla ani na nic souvisejícího, ale řekl mi spolehlivý zdroj (velmi blízký spolupracovník) a vyzkoušel jsem to, byla to jedna z nejlepších věcí, jaké jsem kdy udělal. Můj milostný život byl v troskách; srdce prasklo a bylo na pokraji třetiny. Prostě jsem nemohla čelit dalšímu rozvodu a chtěla jsem se více snažit, aby náš vztah fungoval, ale zdálo se, že to mého manžela nezajímá. a znovu se mnou zabrzdil. Byl jsem zmatený a neudělal jsem, co dělat znovu, spíš je kontaktovali s DR ISIKOLO. Udělal kouzlo lásky, díky kterému se můj manžel vrátil ke mně přesně za 48 hodin, a ujistil mě. nyní jsme velmi spokojeni se svým já. DR ISIKOLO ji přiměla uvědomit si, jak moc se navzájem milujeme a potřebujeme. Tento muž je pro SKUTEČNÉ a pro dobro. může vám také pomoci napravit váš narušený vztah. Měla jsem zpět: svého manžela! Bylo to jako zázrak. pokud potřebujete pomoc, kontaktujte ho hned. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  28. Navždy budu dlužen velkému DOCTOROVI ISIKOLOVI, že napravil mé rozbité manželství. Jsem Maria Artur Poté, co mě můj manžel nechal 3 měsíce pro svou milenku. Nikdy jsem nevěřil na kouzla, dokud mě můj přítel nepředstavil. Zpočátku jsem k němu byl skeptický, protože jsem toho slyšel hodně o falešných kouzelnících, ale pochybnosti jsem dal za sebe, protože jsem se zoufale snažil dostat svého manžela zpět a já jsem podle toho, co mi nařídil. Nyní je můj manžel zpět jen do 48 hodin od jeho kontaktu. Po 6 měsících rozvodu znovu žiju šťastně se svým manželem a nebudu odpočívat, dokud nebude znám po celém světě. Specializuje se také na léčbu jakékoli nemoci, ochranná kouzla, loterijní kouzla, elevační kouzla E.T.C. Připojte se nyní k DOCTOROVI ISIKOLOVI, jeho e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp/Viber na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj všichni, toto je ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy zažil, a musím se podělit o toto skvělé svědectví. Já Vanessa Tobby a chci jen poděkovat DR ISIKOLOVI za to, že mi udělal čas, aby mi pomohl seslat kouzlo, které vrací moji bývalou milenku, která o mě po šesti měsících zasnoubení najednou ztratila zájem, ale dnes jsme manželé a šťastnější než nikdy . Byl jsem opravdu ohromen a šokován, když pro mě udělal práci, a za 48 hodin poté se Kris vrátil do mého domu a začal prosit o odpuštění a o to, abych ho přijal zpět .. Opravdu mi chybí slova a nevím jak moc vám mohu vyjádřit své uznání, DR ISIKOLO, jste Bohem poslaným, abyste obnovili narušený vztah. Hluboce ho baví pomáhat lidem dosáhnout jejich tužeb, najít pravou lásku, získat zpět své bývalé milence, zastavit zneužívající vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a další. Kontaktujte ho ještě dnes a nechte ho, aby vám ukázal zázraky a úžas jeho systému kouzel lásky. Ve skutečném kouzlení přináší nejlepší výsledky. Pošlete e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  30. Slíbil jsem, že vypovím své svědectví po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel, stejně jako mi řekl DR ISIKOLO, když mi pomohl. Rozhodl jsem se správně a kontaktoval jsem DR ISIKOLO, velkého sesilatele kouzel, který vám může pomoci vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně znovu vrátí, ale když jsem kontaktoval DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi nějaký seznam věcí ke koupi, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu poslal peníze a on koupil věci a připravil dokonalé kouzlo lásky. Můj manžel za mnou běžel za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A ORIGINÁLNÍ. Byl jsem tak překvapen, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abyste věřili, protože DR ISIKOLO je tak skutečný a má řešení tolika problémů, včetně léčení nemocí a nemocí, výhry v loterii a jackpotu loterie, kouzla úspěchu, propagačního kouzla a mnoha dalších. Žádám vás, abyste ho kontaktovali nyní na jeho e-mailu, aby vám také mohl pomoci způsobem, jakým pomohl mně. e-mail je: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  31. Neuvěřitelné se právě stalo v mém životě, můj manžel, který mě opustil a moje dvouleté dítě pro jinou ženu, je zpět ke mně. Věci byly těžké, protože nemám práci a prosím o krmení, takže moje máma přišla na moji záchranu, aby mě a moje 2 roky dítě vzala domů, i když problémy nebyly vyřešeny, ale bylo pro mě o něco lepší hledat práci zatímco moje máma mi pomáhala s dítětem doma, když nepracovala, můj bratr se o ni staral, věci mi opravdu nevyšly, protože nemám práci. Zatímco jsem stále hledal práci, přišel jsem do kontaktu se ženou, která mi řekla, jak se pomocí DR ISIKOLO osvobodila od podobného problému. Dala mi informace a já jsem ho kontaktoval a po mém setkání s DR ISIKOLO mi dal relevantní informace o tom, jak mi pomůže, které jsem vyhověl a ke svému překvapení se mi manžel po 2 dnech vrátil zpět a dostal mě tak ohromen. když se vrátil, odpustil jsem mu, protože ho chci zpět, přišel domů a usadili jsme se a věci se vrátily tak, jak byly, nebo ještě lépe. Toto je jeho kontakt, pokud si to chcete vyzkoušet: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196. Děkuji DR ISIKOLO.

    OdpovědětVymazat
  32. Já a můj přítel jsme byli spolu 8 měsíců a je to 6 měsíců, co jsme se rozešli. Stále ho miluji, ale někteří cítí, že je to nefér. Proč milovat někoho, kdo vás nemiluje? Modlil jsem se a modlil se za tyto měsíce a za nic. Je stále se svou novou přítelkyní (se kterou žije), ale to neznamená, že musím hledat pomoc První týdny po rozchodu jsem byl v kolenou a modlil jsem se, abych hledal pomoc, já pokutuji online komentář, jak kouzelník pomozte obnovenému vztahu získat bývalého milence zpět, “tak jsem se rozhodl to zkusit, protože miluji svého přítele tak moc. tak jsem kontaktoval doktora Isikola a řekl jsem mu o všech mých problémech a dal mi 100% záruku, že po kouzlu budu mít svého přítele zpět, takže jsem byl nadaný a měl jsem štěstí, že jsem ho kontaktoval, udělal jsem všechno, co ode mě požadoval, a k mému největšímu překvapení 2 den po kouzlu mi můj přítel zavolal a omluvil se za to, co mi udělal, a požádal mě o odpuštění, aby se pro mě vrátil domů, opravdu jsem se zranil a prošel těmi okamžiky, ve kterých mě opustil, po tom všem, co doktor Isikolo udělal pro mě jsem mu odpustil a on se vrátil domů s větší láskou a štěstím, a to vše díky Dr. Isikolo, skutečnému kouzelníkovi v Africe, který Google doposud doporučil tento rok .. Takže plz, pokud budete potřebovat pomoc, kontaktujte ho také v této oblasti. Na závěr uvidíte, že musíte procesu důvěřovat, Dr. Isikolo je dobrý kouzelník skutečných kouzel, takže mu zavolejte nebo pošlete e-mail na jeho e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo si ho přidejte na Whats-app: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  33. Vracení se svým bývalým milencem, naléhavě s kouzlem lásky, je opravdu to nejlepší kouzlo se 100% zárukou. jmenuji se Barbara Damjam. Nikdy jsem nevěřil v kouzla lásky nebo magii, dokud jsem nekontaktoval toto kouzelné sesilatele zvané DR ISIKOLO, které tolik lidí testovalo online, je mocné. Můj partner se po drsných a těžkých dobách začal chovat špatně a milovat se s mi neznámou dámou a opustil mě. prošli jsme spolu a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 4 roky, opravdu jsem ho miloval. Jeho matka byla proti mně a neměl žádnou dobře placenou práci, takže když jsem potkal toto kouzelné sesilatele, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil jsem mu nejdříve situaci věcí, byl jsem nerozhodný, skeptický a pochybný, ale jen jsem to zkusil a za 2 dny, po splnění a poskytnutí všeho, co pro mě potřeboval, mi můj muž zavolal sám a přišel za mnou s omluvou, že všechno bylo urovnáno s jeho matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, takže bychom měli dostat ženatý, nevěřil jsem, že to takto funguje, a bylo to opravdu úžasné. potřebujete efektivní a opravdové sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve vašem životě můžete kontaktovat Dr. ISIKOLO na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  34. Vracení se svým bývalým milencem, naléhavě s kouzlem lásky, je opravdu to nejlepší kouzlo se 100% zárukou. jmenuji se Barbara Damjam. Nikdy jsem nevěřil v kouzla lásky nebo magii, dokud jsem nekontaktoval toto kouzelné sesilatele zvané DR ISIKOLO, které tolik lidí testovalo online, je mocné. Můj partner se po drsných a těžkých dobách začal chovat špatně a milovat se s mi neznámou dámou a opustil mě. prošli jsme spolu a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 4 roky, opravdu jsem ho miloval. Jeho matka byla proti mně a neměl žádnou dobře placenou práci, takže když jsem potkal toto kouzelné sesilatele, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil jsem mu nejdříve situaci věcí, byl jsem nerozhodný, skeptický a pochybný, ale jen jsem to zkusil a za 2 dny, po splnění a poskytnutí všeho, co pro mě potřeboval, mi můj muž zavolal sám a přišel za mnou s omluvou, že všechno bylo urovnáno s jeho matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, takže bychom měli dostat ženatý, nevěřil jsem, že to takto funguje, a bylo to opravdu úžasné. potřebujete efektivní a opravdové sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve vašem životě můžete kontaktovat Dr. ISIKOLO na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  35. Jak mi tento skvělý muž jménem Dr. Isikolo pomohl přivést zpět mého milence do 48 hodin. Jsem Cristina Alen, moje milenka, která se se mnou rozešla od loňského května letošního roku a veškerá moje snaha o jeho zpět se ukázala jako neúspěšná. Miluji ho tak moc, že ​​kdykoli ho vidím s jinou dívkou, budu se hněvat. Jednoho dne jsem tedy procházel internet, když jsem viděl svědectví ženy, jak jí toto veliké jméno DR ISIKOLO pomohlo dostat se zpět se svým manželem, takže pro mě měl štěstí, že zrušil kontakt s mužem, takže jsem rychle zavolal číslo, které nevybral, jsem mu poslal e-mailem asi po 2 hodinách, kdy mi zavolal zpět a on odpověděl na můj e-mail. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi dal úplné informace o postupu a co dělat. tak řekl, že potřebuje nějaké věci k modlitbám za mě, které jsem udělal, udělal jsem vše, co bylo v jeho silách, abych pro něj zajistil, aby mé modlitby byly hotové, a do 48 hodin, jak mě už ujistil, se můj milenec vrátil ke mně a prosil já žádám o odpuštění, teď mě miluje, váží si mě a slibuje, že mě už nikdy neopustí. vše díky DR ISIKOLO, můžete mu také poslat e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  36. Pomozte mi oslavit Dr. Isikola za jeho velkou pomoc. Jsem jedním z těch lidí, kteří říkali, že nikdy nebudu volat psychika nebo kouzelníka nebo cokoli jiného, ​​co by mi pomohlo s mými problémy a je to nejméně ze všech mých milostných problémů, ale dosáhl jsem bodu, kdy jsem věděl, že potřebuji nějaké vedení, a já Jsem tak rád, že jsem našel toho muže jménem Dr. Isikolo. Když jsem málem ztratil Davida v jednom z našich hloupých bojů a neustálých hádek (rozešel se se mnou), myslel jsem si, že jsem ztratil všechno. Celý den brečím a myslím si, že se ke mně už nikdy nevrátí. Četl jsem tolik svědectví o milostném kouzlu Dr. Isikola, jak pomohl přivést zpět bývalého milence zpět. Rychle jsem mu poslal e-mail. a také získat zpět mého manžela s jeho kouzlem lásky. A když jsem byl nejzoufalejší, nevyužil mě. Odvedli jste velmi dobrou službu pro osobu, která to skutečně potřebuje. Nevím, jak jste to udělali, ani jak tato magie funguje, ale vše, co vím, je, že funguje perfektně a můj muž se ke mně vrátil za 48 hodin, jak mi slíbil !! David, můj manžel a já jsme šťastně zase spolu a já budu vždy vděčná Dr. Isikolo. e-mail s žádostí o pomoc je velmi schopný a spolehlivý: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  37. S tak velkým srdcem jsem zde, abych se vyjádřil k tomu, jak doktor Isikolo zachránil mé manželství před rozvodem. Já a můj manžel jsme měli určité nedorozumění a roztrhalo to naše manželství natolik, že můj manžel hledal rozvod. Takže nemám jinou možnost, než jít na internet hledat řešení mého problému, že jsem tam narazil na podrobnosti doktora Isikola a na to, jak tolik lidí o něm a jeho úžasných dílech píše dobré věci a o tom, jak pomohl mnoho lidí obnovením vztahu. Kontaktuji doktora Isikola a ten mi řekl vše, co jsem potřeboval udělat, a to za necelých 48 hodin můj manžel zrušil rozvodové papíry. Nyní já a můj manžel žijeme společně v míru a harmonii, a to díky Dr. Isikolo za záchranu mého manželství před rozpadem. Kontaktní informace Dr. Isikolo jsou e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  38. Dnes se cítím tak radostně díky pomoci, kterou mi DR ISIKOLO poskytlo za získání mého manžela zpět. Jsem vdaná 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na e-mail DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), který zveřejnila dáma, rozhodl jsem se s ním kontaktovat a vysvětlil jsem mu svou situaci a poté hledal jeho pomoc, ale k mému největšímu překvapení řekl mi, že mi s mým případem pomůže, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se k vám vrátil po 2 dnech, jak slíbil. Zde oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám své manželství a velkou oslavu. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože DR ISIKOLO je skutečně pomocník, kterého Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat DR ISIKOLO hned teď, pokud čelíte výzvám ve svém partnerském životě. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  39. Efektivní mocné kouzlo lásky, které vám pomůže získat zpět svého milence Ex: Zkontrolujte DR ISIKOLO
    Jsem Ana Leandro a právě jsem zažil zázraky Dr. Isikola, které se rozšířily na internetu a po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem po celém světě obnovit jejich manželství a získat zpět ztracené milence, a také pomoci vyhrajte loterii. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí o tom, jak pomohl přivést mého bývalého milence zpět, řekl jsem mu o mém manželovi, který mě opustil před 8 měsíci, a odešel z domova se vším, co jsem měl. DR ISIKOLO mi jen řekl, abych se třikrát usmál a měl klid, že vše zvládne za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi Toni zavolala, jsem byl tak šokovaný, vybral jsem hovor a nemohl jsem uvěřit svým uším, byl opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky. Vrátil se domů a také mi přinesl nové auto, jen aby dokázal svou lásku ke mně. byl jsem tak šťastný, zavolal jsem DR ISIKOLO a poděkoval mu. Pokud tedy potřebujete efektivní a opravdové sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve svém životě, můžete kontaktovat DR ISIKOLO na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo také na Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  40. Ano, je pravda, že Dr. Isikolo je nejlepší pro obnovení rozbitých domovů a vztahů. Jmenuji se Jojo Ivan a byl jsem klientem pro DR ISIKOLO a musím vám říct, že je opravdovým kouzelníkem. Když jsem kontaktoval toto sesilatele kouzel, můj přítel mě opustil na 2 roky a vždy jsem ho chtěl zpátky. Kontaktoval jsem DR ISIKOLO, aby mi pomohl asi před dvěma týdny, a znovu jsem se spojil se svým přítelem. Když mě můj bývalý přítel opustil, bylo to pro mě nepokoje. To se pro mě stalo katastrofou, že jsem měl fyziologické trauma a moje rodina se velmi obávala o mé zdraví. Po 2 letech jsem se také setkal s DR ISIKOLO prostřednictvím svědectví a on mi řekl, abych se uklidnil, že bez ohledu na problém je v pořádku a je připraven pomoci každému, kdo k němu přijde. Jen za 2 dny mi zavolal bývalý a chtěl se setkat. Souhlasil jsem a připravil se na setkání s ním a on mi řekl, jak se cítil provinile za to, co udělal, a chtěl mě zpátky. Chválil jsem DR ISIKOLO za jeho úžasnou práci a doporučím ho každému, kdo potřebuje kouzlo. Kontaktujte ho, aby vám pomohl, a rychle na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  41. Každý den se probouzím s úsměvem na tváři a chválím zpěv tomuto mocnému kouzelníkovi s názvem Dr. Isikolo, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah před rozpadem. Jmenuji se Loana Dronca a myslel jsem si, že mám perfektní vztah, dokud se můj milenec nezačal vracet domů pozdě a každý den mi dává různé výmluvy, pak jsem se ho rozhodl bedlivě sledovat, pak zjistím, že měl poměr s jinou dívkou. Bylo mi zlomené srdce, protože jsem mu tolik věřil a protože jsem věděl, že má tajný vztah, velmi mě to bolí a už mi věnoval více pozornosti nebo mi projevoval lásku. Než jsem ho srazil, nechal mě pro dívku a já jsem byl v hlubokém nepořádku a ztratil ho pro jinou ženu. Ale děkuji všem, kteří umístili kontaktní informace Dr. Isikola na internet, protože díky tomu jsem mohl kontaktovat Dr. Isikolo a pomohl mi ho získat zpět za 48 hodin a dnes byl můj vztah obnoven s láskou a více romantikou než nikdy předtím. Pokud jste v jakémkoli vztahu nebo ve stresu z manželství, udělám vám laskavost tím, že zrušíte kontaktní informace Dr. Bena, které jsou prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo ho můžete také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  42. Originální kouzelník jménem Isikolo, který dělá lidem divy
    Byl jsem tak depresivní, když mě můj milenec opustil kvůli jinému muži poté, co jsme spolu chodili 5 let, snažil jsem se ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že ke mně už nemá city. po té lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si bez ní nedokázal představit svůj život, protože moje láska k ní byla z jakéhokoli důvodu neocenitelná, jednoho dne, když jsem procházel internetem, jsem viděl komentář o tom, že má síla přivést zpět bývalého milence a já jsem se rozhodl zkusit se přesvědčit sám tím, že jsem ho kontaktoval a okamžitě jsem odpověděl a vysvětlil jsem, co prožívám, a řekl, že ten druhý na ni použil kouzlo vúdú, proto mě nechala i přes mou péči o ni a slib, že mi pomůže získat zpět mého milence zpět a také mi pomůže uvrhnout na něj mrtvé kouzlo, aby se mi v budoucnu nemohl bránit, za méně než tři dny byl muž zastřelen neznámými muži na Floridě a do 48 hodin byla moje přítelkyně v mém domě a čekala, až se vrátím z práce, a když jsem to udělala, začala prosit, že jí je líto, že nikdy neví, co na ni přišlo. děkuji Dr. Isikolo za vaši pomoc. kontaktujte DR ISIKOLO o pomoc nyní prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com, můžete s ním také chatovat na whatsApp prostřednictvím +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  43. Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl získat zpět mého bývalého přítele, aby si mě vzal během měsíce května tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm mohl psát. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Zveřejňování příspěvků o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říci, že mi pomohlo kouzlo, které mi přivedlo mého bývalého přítele zpět, i když mě kvůli nevěře a neustálému zneužívání opustil. odděleně a po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktorovi Paulovi z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi zavolal můj bývalý přítel a já jsem byl šťastný, že se chce dostat zpět. Setkali jsme se stejný měsíc a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni tady, kontaktujte DR ISIKOLO, aby za vás vyřešil váš problém a udělal vám radost z vašeho vztahu, který vás bolí. Láska je nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Zašlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Whatsapp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  44. Jsem Helena Leon, můj manžel a já jsme manželé více než 10 let. Prožili jsme spolu hodně emocionálně. V našem manželství proběhlo několik OBROVSKÝCH bojů a bolestivých situací, ale na druhé straně jsme vždy vypadali silnější. Z ničeho nic na mě můj manžel vyvolal rozvodovou řeč, byla jsem slepá! Neviděl jsem to přicházet, nepoznal jsem znamení. Už mě nepovažuje za sexuálně atraktivní. Nemohl jsem si pomoci, abych pořád plakal, protože jsem byl nesmírně zraněný. Byl jsem úplně v depresi, dokud jsem nenašel dr. ISIKOLO kouzelníka, o kterém všichni mluvili online, a kontaktoval jsem ho pro kouzlo lásky. Během našeho rozhovoru mě ujistil, že přivede mého manžela zpět za méně než 48 hodin od seslání kouzla. Mně to připadalo nemožné. Nebudete věřit, že můj manžel zavolal hned po 48 hodinách a prosil mě, abych zapomněl na všechno, co řekl o rozvodu. Byl jsem naprosto ohromen! V mé rodině je tolik lásky, protože jsem použil jeho kouzla. Je úžasný a jeho kouzla fungují tak rychle. Můj manžel mě teď miluje mnohem víc než dříve. Mohli byste se na něj také obrátit, pokud máte problémy s manželstvím nebo vztahem. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  45. Četl jsem několik svědectví o sesilateli kouzel lásky od Dr. Isikola o tom, jak pomohl mnoha lidem přivést zpět své bývalé milence do 48 hodin. S pozdravem jsem se rozhodl ho kontaktovat, protože miluji svého přítele a jsme několik měsíců od sebe. Opravdu mi tolik chyběl, zkusil jsem všechny ostatní způsoby, jak ho získat zpět, ale nemohl. Kontaktoval jsem doktora Isikola a ten mi řekl, že můj bývalý se ke mně v příštích 48 hodinách vrátí, doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc ho miluji a chci. A otevřel oči, aby si představil, kolik toho spolu sdílíme. Můj bývalý je nyní znovu ke mně. Když právě píšu toto svědectví, všechno proto, že jsem věřil doktoru Isikolovi a ten mi geniálně pomohl se svými schopnostmi. obnovil lásku a spojení mezi námi. Všechno děkuji dr. Isikolovi za nadměrnou práci, kterou pro mě udělal tím, že mi pomohl vrátit se k mému bývalému příteli. Chtěl bych upustit e-mailovou adresu Dr. Isikolo a doufám, že uvidíte toto svědectví a kontaktovat ho, pokud máte milence, kterého opravdu chcete tak špatně, Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  46. Jsem Emmanuela Dino. Poté, co s ním byl ve vztahu sedm let, se se mnou rozešel, udělal jsem vše pro to, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo zbytečné, tolik jsem ho chtěl zpět kvůli lásce, kterou k němu mám, vysvětlil jsem svůj problém někdo online a ona navrhla, že bych měl raději kontaktovat sesilatele kouzel DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale já jsem ten typ, který kouzlu nikdy nevěřil, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit, poslal jsem kouzlo poštou sesilatel a řekl mi, že není problém, že do dvou dnů bude všechno v pořádku, že se můj bývalý ke mně vrátí před třemi dny, kouzlil a překvapivě druhý den to bylo kolem 16 hodin. Můj bývalý mi volal, byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na volání a vše, co řekl, bylo, že ho tak mrzí všechno, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátil, že mě tak miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme znovu začali šťastně žít spolu. Kdokoli může potřebovat pomoc sesilatele kouzel, protože je skutečný a mocný, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  47. Chtěl bych poděkovat šéfovi Dodoruovi, který mi pomohl přivést zpět mého manžela ... Před dvěma (2) lety jsem měl vážný problém s mým manželem, a to do té míry, že opustil dům a začal chodit s jinou ženou, zatímco zůstal s tou ženou jsem se ho snažil přivést zpět, ale všechno mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi o tom řekla mocný kouzelník, který jí pomáhal, když měla stejný problém.
    Pak jsem kontaktoval šéfa Dodoru a řekl mu všechno, pak řekl urprise do 48 hodin, můj manžel se opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil.
    Nemůžu vystát tuto Joy sám, proto jsem se rozhodl podělit se o své svědectví .. pokud existuje někdo, kdo potřebuje jeho pomoc, můžete ho kontaktovat pomocí jeho e-mailu - Chiefdodoru@gmail.com, whatsapp + 2349015088017..On je ochoten pomoci jakýkoli orgán, který potřebuje jeho pomoc.

    OdpovědětVymazat
  48. JAK ZÍSKÁVÁM EX EX ZPĚT POMOCOU DR WALE. Požádejte ho o pomoc prostřednictvím WhatsApp / Viber: +2347054019402

    Zdravím všechny, kdo čtou toto svědectví. Byl jsem odmítnut svým manželem po třech (3) letech manželství jen proto, že na něj měla kouzlo jiná žena a on mě i děti nechal trpět. Jednoho dne, když jsem četl přes web, jsem viděl příspěvek o tom, jak toto kouzlo s názvem WALE pomohlo ženě získat zpět svého manžela a já jsem mu odpověděl na jeho adresu a on mi řekl, že žena měla kouzlo můj manžel a on mi řekl, že mi pomůže a po čtyřech dnech budu mít svého manžela zpět. Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem dávám vědět, že toto kouzelné sesilatele má sílu přivést milence zpět. protože jsem teď šťastná se svým manželem. Díky DR WALE. WhatsApp / Viber: +2347054019402 NEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. VÝKONNÝ KOUZEL NA KOUZLO, KTERÉ NAVŠTĚVILO MÉHO MANŽELA ZPĚT DO MÉHO ŽIVOTA PO NECHÁME MĚ KONTAKT DR WALE WHATSAPP/VIBER: +2347054019402
    Dobrý den, chci použít toto médium k poděkování DR WALEOVI, protože přivedl zpět mého bývalého manžela. můj manžel mě opustil pro svou bývalou přítelkyni, kterou měl, než si mě vzal, je to pro mě obtížná situace, zavolal jsem a prosil ho, aby se vrátil, odmítl, řekl, že už mě nemiluje. Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět. marně jsem o tom řekl svému příteli a ona mi dala kontakt na DR WALE WhatsApp, kontaktoval jsem ho WhatsApp na: +2347054019402 a sdělil mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat, a já udělal vše, co po mě požadoval. a seslal kouzlo lásky, které během několika dní přivedlo mého manžela zpět. Pokud potřebujete pomoc s navrácením kontaktu se svým Ex, kontaktujte DR WALE na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E -mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Moje cesta k obnovení manželství začala před 6 dny, když mě moje 22letá manželka změnila na muže o 10 let mladšího. Je mi 57 a jí 55. Prošel jsem pouští a během své cesty jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k uzdravení mého zlomeného srdce a odnesl mé bolesti svým kouzlem Mocná láska. Bylo pro mě těžké pokusit se ji dostat zpět domů bez úspěchu a pro mé děti i pro mě to bylo utrpení. Věřím Pánu a vím, že On obnoví mé manželství. Všechno jsem mu vysvětlil a on mi řekl, co mám dělat, což jsem udělal, a on udělal svou část a moje žena se vrátila domů domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Musíme mít víru. Víra je jistota věcí, ve které doufáme, a přesvědčení věcí, které nevidíme. Muži a ženy, prosím, nevzdávejte to, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána.
    Kontaktujte doktora Isikola a požádejte ho o mocné kouzlo lásky zaslané Bohem prostřednictvím e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat

  51. Při několika příležitostech Kenny vyhrožuje, že se se mnou rozejde, pokud se ho odvážím zeptat na jeho vztah s jinými dívkami, byl jsem úplně zničený a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu, doktoru Ilekhojie, který pomáhá lidem s jejich vztah a manželský problém mocnostmi lásky Kouzla, Nejprve jsem pochyboval, jestli něco takového vůbec existuje, ale rozhodl jsem se to zkusit. Když jsem ho kontaktoval, řekl mi o tom, jak se to dělá, a zajistil, že jsem se všemi v pořádku procesy a ujistil mě o mé touze. Wiithin 28 hodin Kenny mi zavolal a začal se omlouvat, že se probudil a přemýšlel o všem, co mi udělal. Byl jsem velmi šokován, protože Kenny není vždy ten typ, kterého by cokoli mrzelo, ale od té doby se stal milujícím a starostlivým. Pokud potřebujete podobnou pomoc, zde je jeho kontakt .. VOLAT/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 nebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  52. WOW!! Toto je ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy zažil, a potřebuji se podělit o toto skvělé svědectví .. Navštívil jsem fórum zde na internetu 10. ZÁPASU 2021 a viděl jsem úžasné svědectví tohoto mocného a skvělého sesilatele kouzel zvaného Dr. Bohatý na fóru ... Nikdy jsem tomu nevěřil, protože jsem nikdy předtím neslyšel nic nenaučeného o magii .. Žádné tělo by mě nedokázalo přesvědčit o kouzelných kouzlech, dokud mi Dr. manželství na 6 let zpět ke mně a přivedlo mého manžela zpět ke mně za stejných 48 hodin, jak jsem četl na internetu .. byl jsem opravdu nadšený a šokovaný, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. „Opravdu mi chybí slova a radost, a nevím, jak moc bych vám chtěl vyjádřit své uznání, doktore Bohatý, vy jste Bůh poslaný mně a celé mé rodině .. A teď jsem znovu radostná žena. . zde jeho e -mail wealthylovespell@gmail.com. Jeho telefonní číslo +234 810 515 0446

    OdpovědětVymazat

  53. Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez jakéhokoli dobrého vysvětlení, které by vás zmátlo a vy je chcete zpět do svého života? Doktor Ilekhojie je pro tuto práci tím pravým mužem. Je to silný sesílatel kouzel, požehnaný svými předky a přijatý bohy jako jejich náustek na Zemi. Doktor Ilekhojie mi pomohl zachránit můj rozbitý domov tím, že ke mně přivedl svého manžela svým mocným kouzlem. . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale s kouzlem seslaným doktorem Ilekhojiem je zpět a jsme opět jedna šťastná rodina. Kontaktujte doktora Ilekhojieho, pokud máte nějaké životní problémy a potřebujete rychlé řešení. Viber nebo Whatsapp: +2348147400259 nebo e -mail: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Děkuji moc DOKTOR ISIKOLO za to, že se ke mně můj bývalý přítel vrátil. O tomto muži píši toto nádherné svědectví. Splnil mi všechna přání. Můj přítel a já jsme spolu chodili více než 3 roky a přestože jsme měli tolik hádek, ale nikdy jsme neuvažovali o rozchodu. Jednoho dne mi zavolal po telefonu a řekl mi, jak je ze vztahu unavený a nikde nevidí, kam míříme. Uplynuly měsíce a můj přítel mě už nekontaktoval a už jsem o něm neslyšel a jeho mobilní telefon byl odpojen. Věděl jsem, že potřebuji vyhledat pomoc, protože ho tolik miluji. Kontaktoval jsem tohoto skvělého sesilatele kouzel, protože jsem nikdy předtím nikoho nekontaktoval a říkám vám, že po dvoudenním kontaktu mi zavolal můj bývalý přítel a požádal mě, abych se viděl a druhý den ráno, a jsme spolu šťastní s pomocí tohoto skvělého kouzelník s názvem DOKTOR ISIKOLO. Slíbil jsem, že vaše díla předvedu všem, a kontaktujte prosím tohoto muže, aby vám pomohl na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo na jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj přátelé, jsem tu, abych řekl úžasné a úžasné svědectví o Velkém kouzelníkovi, který mi pomohl. Jmenuji se Vivian Anderson. Získat svého milence zpět je to, co jsem nejméně očekával a nikdy jsem si nedokázal představit. Já a můj muž jsme manželé pět let a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnil a odvrátil se ode mě a já nikdy nevěděl, co se děje, zkusil jsem se ho zeptat, ale on mi odmítl říct, co problém je v tom, že postupem času hledal rozvod. Byl jsem tak znepokojený a zmatený a udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem si, že veškerá naděje byla ztracena, a během mého hledání cesty ven mi řekl můj přítel, který měl podobný problém já o skvělém kouzelníkovi jménem DR JOE, který jí pomohl získat zpět jejího přítele. Nikdy jsem nevěřil v kouzlení v celém svém životě nebo v magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že to bude fungovat, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k ​​mému největšímu překvapení seslal kouzlo, aby za 2 dny přivedl mého milence, jak slíbil , ale dnes jsme zase spolu v krásném domě. Využívám této příležitosti, abych někomu řekl, kdo prochází podobnou situací, nebo pokud ho potřebujete Cure, kontaktujte ho e-mailem: drjoesolutionspells@gmail.com nebo whatsApp číslo +1-7252404536

    OdpovědětVymazat
  56. Co bych udělal, abych dostal svého manžela zpět, když ne za pomoci DR ISIKOLA. Byla jsem úplně zmatená, když se se mnou manžel rozvedl a řekl, že je ze mě unavený. Můj život bez něj nebyl nic a snažil jsem se udělat vše pro to, aby zrušil rozvod, ale řekl, že se rozhodl a šli jsme každý svou cestou. Plakala jsem v šoku, studu a bolesti, když můj přítel při hledání pomoci a bylo mi řečeno, abych se spojil s DR ISIKOLO o pomoc od mé kolegyně, když slyšela, co prožívám, a rychle jsem kontaktoval DR ISIKOLO a vysvětlil mi všechno pro něj a on mi řekl, že můj manžel se ke mně vrátí a bude mě prosit, abych ho přijal zpět do 48 hodin. o dva dny později to byl velký šok, když se výsledek projevil a můj manžel si pro mě přišel spolu s mámou za nekonečné omluvy. Pro více dotazů, jak se spojit s DR ISIKOLO, pošlete e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo ho WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  57. Nikdy jsem nevěřil na kouzla nebo kouzla, dokud jsem nepotkal tohoto zvláštního sesilatele kouzel zvaného DR ISIKOLO. Muž, kterého jsem si chtěl vzít, mi nechal 3 měsíce na náš svatební obřad a můj život byl vzhůru nohama. Byl se mnou 4 roky a já ho opravdu miluji. bezdůvodně mě opustil kvůli jiné ženě. když jsem mu zavolal, nikdy nezvedl moje hovory a nechtěl mě vidět kolem sebe. takže když jsem tomu muži řekl, co se stalo. pomohl mi udělat nějaké konzultace a přiměl mě, abych si uvědomil, že ta druhá žena udělala nějaká kouzla na mého manžela, a to je důvod, proč mě opustil. Řekl mi, že mi pomůže seslat kouzlo, které ho přivede zpět. Zpočátku jsem byla skeptická, ale prostě jsem to zkusila a za 2 dny mi můj manžel zavolal sám a přišel za mnou s omluvou. Nemůžu uvěřit, že se ke mně může ještě někdy vrátit, ale teď jsem šťastný, že je zpět a teď jsme manželé a žijeme jako šťastná rodina. Zveřejňuji to na fóru, pokud někdo potřebuje pomoc tohoto muže, můžete ho kontaktovat prostřednictvím tohoto WhatsApp: +2348133261196 nebo e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Přečetl jsem si některá svědectví DR JOE o tom, jak pomohl mnoha lidem přivést zpět své milence za 2 dny kouzlem shledání lásky. Měl jsem problém se svým přítelem, a tak jsem se rozhodl ho kontaktovat, protože svého přítele tolik miluji. odešel z domova a řekl, že už ho ten vztah bez důvodu nezajímá, byl jsem v šoku. Kontaktoval jsem DR JOE a ten mi řekl, že můj přítel se ke mně vrátí v příštích 3 dnech, DR JOE udělal kouzlo lásky a díky tomu se můj přítel otevřel očima, aby viděl, jak moc se milujeme a vrátil se domů. Když píšu toto svědectví, jsem nejšťastnější dívka na Zemi. můj přítel a já žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější, než byla před rozchodem. Všechno díky DR JOE za nadměrnou práci, kterou pro mě udělal, a pomohl mi dostat se zpět s mým přítelem. pokud máte jakýkoli problém se vztahem a chcete rychlé řešení, kontaktujte DR JOE na e-mailu: e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com nebo na whatsApp číslo +1-7252404536

    OdpovědětVymazat
  59. Neuvěřitelné se právě stalo v mém životě, můj manžel, který mě opustil a mé 2leté dítě pro jinou ženu, je zpět ke mně. Věci byly těžké, protože nemám práci a prosím o krmení, takže mě máma zachránila, aby mě a mé dvouleté dítě vzala domů, ačkoli problémy nebyly vyřešeny, ale pro mě bylo o něco lepší, když jsem hledal práci zatímco moje matka mi pomohla s dítětem doma, ona nepracovala, můj bratr byl ten, kdo se o ni staral, věci mi nefungovaly, protože jsem neměl práci. Zatímco jsem stále hledal práci, musel jsem kontaktovat DR ISIKOLO. dal mi relevantní informace o tom, jak mi pomůže, což jsem splnil, a k mému překvapení se můj manžel ke mně vrátil po 2 dnech a to mě tak ohromilo. když se vrátil, odpustil jsem mu, protože ho chci zpátky, vrátil se domů a my jsme se usadili a věci se vrátily tak, jak byly, nebo ještě lepší. Zde je jeho kontakt s ním prostřednictvím Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  60. KONTAKTUJTE DR JOE PRO VAŠE ŘEŠENÍ PŘES WhatsApp (+1-7252404536). Jmenuji se Maria Curea. Musím vydat toto zázračné svědectví, které je mi až dosud neuvěřitelné. Před několika měsíci jsem měla s manželem problém, který vedl k našemu rozchodu. Když se se mnou rozešel, nebyl jsem znovu sám sebou, cítil jsem se ve svém nitru tak prázdný, moje láska a finanční situace se zhoršovaly, dokud jsem na internetu nezkoumal řešení a nenašel jsem dobré zprávy o tom, že DR JOE pomáhá lidem. tak jsem mu poslal zprávu sesilateli kouzel a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem, o co mě požádal. zkrátit dlouhý příběh. Než jsem věděl, co se děje, zavolal mi manžel a řekl mi, že se ke mně vrací za pouhé 2 dny a já jsem byla tak šťastná, že ho mám zpátky. Máme spolu dvě děti a jsme se sebou spokojení. Děkuji DR JOE za záchranu mého vztahu a také za záchranu ostatních. pokračujte ve své dobré práci DR JOE. kontaktujte jeho e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com nebo whatsApp číslo +1-7252404536

    OdpovědětVymazat
  61. Zle potřebujete kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? E -mail DR ISIKOLO pro rychlé 48hodinové řešení. Před rokem a dvěma měsíci jsem měla s manželem problém, který nás od sebe oddělil. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat, abych ho dostal zpět, cítil jsem se uvnitř tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenarazil na DR ISIKOLA, jak pomohl tolik lidem vyřešit tam různé problémy. Poslal jsem mu e -mail a sdělil jsem mu svůj problém a udělal jsem, co po mě požadoval, aby mi pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh. Než jsem to věděl, za méně než 48 HODIN mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že ho mrzí, co se mezi námi dvěma děje. Nakonec píši toto svědectví, abych vám poděkoval a hluboce vám poděkoval, DR ISIKOLO, že dodržujete svá slova a své sliby, že mi ho přivedete zpět za pouhých 48 hodin vašich schopností. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e -mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také napsat Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  62. Chci se podělit o své úžasné svědectví o tom, jak mi doktor Ilekhojie požehnal život, dříve jsem pracoval jako uklízeč na večeři, dlouho jsem hrál loterijní hru a obvykle nevyhrávám, narazil jsem na svědectví někoho svědčil o tom, jak se za ni dr. Ilekhojie modlil a dal jí loterijní hru, a ona vyhrála velké peníze, takže se také rozhodl zkusit štěstí, kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho kontaktů a on mě ujistil, že mi pomůže, řekl já ho vezmu dva dny, aby se za mě modlil, takže druhý den mi dal nějaká čísla do loterie a já jsem šel hrát hru, takže v ten věrný den jsem šel zkontrolovat hru k mému největšímu překvapení, vyhrál jsem velmi velká částka, která změnila můj stav, skončil jsem jako uklízeč na trhu s večeří a stal jsem se majitelem společnosti. Chci, abys ho tam také kontaktoval kvůli tvé šťastné hře. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e -mailu gethelp05@gmail.com nebo WhatsApp na čísle +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  63. Viděl jsem online svědectví o tom, jak DR WALE pomohl spoustě lidem vyhrát obrovské částky v loterii, a tak jsem se rozhodl ho kontaktovat ohledně vylosovaných čísel. Kontaktoval jsem tohoto muže a on udělal kouzlo a dal mi výherní čísla z loterie. Ale věřte mi, že když se losovalo, byl jsem mezi výherci. Vyhrál jsem sedmnáct milionů, šest set devět tisíc a pět set dolarů (17 609 500 dolarů) Potvrdil jsem, že DR WALE je skutečný a zaručený. Nyní jsem živým svědectvím o dobrých skutcích DR WALE, nadaného muže s velkými schopnostmi, je to moje tajemství, ale rozhodl jsem se dát světu také vědět. Možná to pomůže každému, kdo má zájem. Můj komentář se vám může zdát vtipný, ale je to pravda. A slibuji vám, že nebude vtipné, když vyhrajete a podělíte se o svědectví s ostatními. Toto je tajemství výhry v loterii, takže vám radím, abyste udělali totéž. Ne každý má přirozeně štěstí, pokud máte problémy s výhrou v loterii, řešením, jak vyhrát, je DR WALE, takže ho nyní kontaktujte, abyste potvrdili mé svědectví. dosáhnete DR WALE pomocí tohoto kontaktu WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval ho, aby mi pomohl získat zpět mého bývalého přítele, aby si mě vzal, a vrátil jsem se sem, abych o něm zveřejnil příspěvek. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Příspěvek o sesilateli kouzel je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi pomohl sesílatel kouzel při přivedení mého bývalého přítele zpět ke mně, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání a bojovali jsme. po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktoru ISIKOLO z jiných webů a kontaktoval ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi zavolal můj bývalý přítel a byl jsem šťastný, že se chce ke mně vrátit. Setkali jsme se stejný měsíc a on mi navrhl. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny tady, kontaktujte DR ISIKOLO, aby váš problém vyřešil za vás a udělal vám radost ze vztahu, který vám ubližuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy člověk zažil. Pošlete mu e -mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také poslat WhatsApp/Viber na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  65. Chci napsat toto svědectví, abych to řekl ostatním a poděkoval DR WALE za to, co pro mě udělal. Prvních deset let mého manželství jsem čtyřikrát potratila a moje tchyně mě pojmenovala všemi možnými jmény, což způsobilo, že můj manželský život byl velmi hektický a tíživý. Moje dobrá kamarádka mi řekla o DR WALE, řekla, že DR WALE byl člověk, který pomohl jeho bratrovi, když jeho bratr měl těžké věci. řekla, že DR WALE je velmi silný a čestný muž a skutečně pomohl svému bratrovi vyřešit jeho problém. odtamtud mi dala DR WALE WhatsApp číslo +2347054019402 poté, co jsem sám provedl průzkum o DR WALE, viděl jsem o něm dobrá svědectví a spoustu dobrých komentářů, netušil jsem, že to bude konec všech mých problémů. Okamžitě jsem ho kontaktoval s žádostí o pomoc, dostal jsem bylinku na plodnost a řekl mi, abych ji použil. Bylina zafungovala a manžel mě dokonce miloval víc a kupoval mi drahé věci. Jednoho odpoledne jsem šla do nedaleké nemocnice a vrátila se domů s pozitivním výsledkem těhotenství a po devíti měsících jsem porodila chlapečka. Od té doby, co jsem kontaktoval DR WALE, byl můj příběh jiný. V současné době mám dvě děti a jsem v manželství velmi šťastný. zde je kontakt DR WALE: WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Existuje muž, kterému věřím a dělá zázraky s kouzly, jmenuje se DR WALE. před devíti lety zachránil moje manželství svým kouzlem. Můj manžel požádal o rozvod a bylo to velmi trapné, hanebné a srdcervoucí. Začala jsem hledat pomoc na internetu, když jsem viděla různá svědectví, kde lidé oceňovali DR WALE za to, že jim pomohla obnovit jejich vztah, a tak jsem ho kontaktovala přes WhatsApp: +2347054019402 pro pomoci a on odpověděl a slíbil, že mi pomůže obnovit mé manželství svým kouzlem. Udělala jsem, jak mi řekl, a o několik dní později se můj manžel vrátil a na kolenou mě prosil, abych mu odpustila a přijala ho zpět. Zrušil rozvod. Už je to devět let a jsme stále šťastně manželé. Budu si nadále vážit DR WALE, protože je Bohem na Zemi. Může pomoci i vám. Kontaktujte ho přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj všichni, jmenuji se Viktoria Andro. Nikdy jsem si nemyslela, že se budu znovu usmívat, Můj manžel mě opustil se dvěma dětmi na jeden rok a dva týdny, Veškerá snaha přivést ho zpět selhala Myslela jsem, že ho už neuvidím, dokud jsem nepotkala paní jménem Christina, která mi řekla mi o kouzelníkovi jménem DR ISIKOLO, Dala mi jeho e-mailovou adresu a mobilní číslo, kontaktoval jsem ho a on mě ujistil, že do 48 hodin se mi manžel vrátí, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění říká, že to byla ďábelská práce, takže jsem stále překvapený tím zázrakem, opravdu nevěřím v žádné duchovní doktory. DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí v mém spojení a jsem se svým mužem a navždy je náš. pokud potřebujete pomoc při získávání řešení, můžete jej bez prodlení kontaktovat. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo na WhatsApp +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  68. Chci moc poděkovat DR WALE za úžasnou práci, kterou pro mě udělal, když mi pomohl zachránit mé manželství, můj manžel požádal o rozvodový dopis kvůli malému nedorozumění, které jsme měli v posledních několika měsících, a já nikdy Chtěla jsem to, protože svého manžela tolik miluji a všechny naše investice byly společným podnikem a nechci být daleko od své rodiny a mých dvou krásných dětí. Můj přítel mi řekl o DR WALE a o tom, jak jí také pomohl s jejími manželskými problémy, takže jsem ho musel kontaktovat, protože chci zabránit svému manželovi v dokončení rozvodového dopisu a chci udržet svou rodinu pohromadě a poté, co jsem ho kontaktoval, jsem bylo mi řečeno, co musím udělat, a když jsem měl začít vidět výsledek, udělal jsem, jak mi DR WALE řekl, a po několika dnech mi můj manžel zavolal a začal mě žádat o odpuštění a všechno to pro mě bylo jako sen a my všichni spolu opět žijí šťastně díky DR WALE. Kontaktujte ho ještě dnes pro manželskou pomoc přes WhatsApp/Viber číslo: +2347054019402 nebo E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK, KTERÝ VÁM POMŮŽE S KULZEM LÁSKY, ABYSTE SVÉHO BÝVALÉHO MILENCE PO ROZVODU/Rozvodu NALÉHAVĚ ZPĚT, I KDYŽ SE VAŠE SITUACE ZDÁ BEZNADĚJNÁ! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÍK ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA..
    Po šesti letech v manželství s mým manželem začal můj manžel chodit s jinými dívkami a projevovat mi chladnou lásku, několikrát mi vyhrožoval, že se se mnou rozvede, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahovým a manželským problémem pomocí sil lásky Kouzla, Když jsem kontaktoval DR WALE, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já dodržoval všechny pokyny, které mi dal, a udělal jsem vše, oč mě požádal. po několika týdnech se vše začalo obracet k mému dobru, nyní přestal chodit s dívkami a je se mnou navždy a doopravdy. Kontaktujte DR WALE skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželský problém.
    Tady je jeho kontakt..
    WhatsApp /Viber: +2347054019402 nebo
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. VÝKONNÝ KOULEL, KTERÝ VRÁTIL MÉHO MANŽELA ZPĚT DO ŽIVOTA POTÉ, co mě opustil
    Dobrý den, přátelé, chci tímto médiem poděkovat DR WALE, protože přivedl zpět mého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala kontakt na DR WALE a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět manžela. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, chatujte s DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. V tomto životě si všichni zasloužíme být v manželství šťastní. manželství je pro lepší i horší období, manželství je pro oba rodiče, aby zesílili a vychovávali děti společně. tohle potřebuje všechna manželství. Jsem vděčný za pomoc, kterou mi a mému manželovi poskytl DR WALE, naše manželství bylo na pokraji kolapsu, můj manžel už nepřispíval do věcí, které děláme v domě, vždy vymýšlí všechny možné výmluvy, ani ho to nezajímá už o našich dětech. jak jsem si začal všímat jeho legračního chování, rychle jsem to řekl příteli, který mě seznámil s DR WALE, a pak jsem řekl DR WALE o svých problémech, kterým čelím v manželství. Odtamtud mi DR WALE řekl vše, co je potřeba udělat. Udělal jsem vše, o co mě požádal, také jsem zaplatil za položky, o které mě požádal. když nyní píšu toto svědectví, mé štěstí bylo obnoveno a já a můj manžel jsme nyní spolu šťastní. V případě, že jste v DR WALE, pomozte ho kontaktovat na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, ještě jednou bych chtěl poděkovat za kouzlo lásky. Chtěl jsem vám dát stručnou historii mého manželství Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě a byla jsem zničená. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, manžel se přes noc bez varování obrátil proti mně. Stalo se to letos, zoufale jsem si přál, aby se vrátil, protože jsme toho spolu hodně vybudovali a dětem by to zlomilo srdce. Použil jsem všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, bez výsledků. Pak jsem viděl zvláštní svědectví o DR WALE a to mi opravdu dalo naději, protože to bylo podobné mému případu. Kontaktoval jsem ho a on mi vše vysvětlil, co mám dělat. Začal se mnou spolupracovat a výsledkem všech jeho úžasných prací je, že můj manžel je tu teď vedle mě, což je splněný sen. Jsem tak šťastný a poctěn, že jsem potkal DR WALE. Děkuji! Pokud máte podobné problémy, laskavě kontaktujte DR WALE a buďte si jisti, že získáte pomoc.
    Tady je jeho kontakt.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. SLUŽBY POSKYTOVANÉ DR WALE
    (1) Pokud chcete svého ex zpět.
    (2) Léčit HIV/AID nebo související onemocnění
    (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    (4) Chcete, aby za vámi běžely ženy/muži.
    (5) Pokud chcete dítě.
    (6) Jste dodavatel a chcete získat zakázku
    (7) Chcete připoutat svého manžela/manželku tak, aby byl
    navždy tvoje.
    (8) Potřebujete-li duchovní pomoc.
    (9) Byli jste podvedeni a chcete získat zpět své ztracené peníze.
    (10) Stop rozvodu
    (11) Vyvolání peněžního rituálu
    (12) Pro ověření, zda je váš online milenec skutečný
    (13) Pro ověření, zda je vaše online půjčka skutečná
    (14) Být velmi brilantní
    (15) Pokud hledáte dobrou práci
    (16) Pokud jste staří a chcete vypadat mladě
    (17) Pokud se chcete osvobodit od výhrůžek smrtí
    A mnoho dalších..
    Kontaktujte DR WALE na jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Dobrý den všem, chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem DR WALE, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal, aby pomáhal lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože můj manžel mi řekl, že se chce z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se ho, kde jsem udělal chybu, ale nedal mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhoval z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem potkal DR WALE kouzelník online, po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že můj manžel je se svou sekretářkou v práci a je pod jejím kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdou ženou, protože můj manžel je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky DR WALE, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, DR WALE je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Cítím se dnes tak šťastná, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všeho kvůli pomoci, kterou mi DR WALE poskytl za získání mého manžela zpět. Jsem vdaná osm let a bylo to tak hrozné, protože mě můj manžel podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na číslo WhatsApp DR WALE +2347054019402, které zveřejnila jedna dáma, rozhodl jsem se s ním spojit a vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem požádal o pomoc, ale k mému největšímu překvapení mi řekl, že bude pomozte mi s mým případem, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, což jsem udělal, pracoval pro mě a můj manžel se k vám po několika dnech vrátil, jak slíbil. Tady slavím, protože můj manžel je zpátky doma a opravdu si užívám mé manželství a jaká je to skvělá oslava. Budu pokračovat ve svědectví na internetu, protože DR WALE je skutečně pomocník, kterého Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat DR WALE hned teď, pokud čelíte nějakým problémům ve vašem vztahu. Můžete ho kontaktovat na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Být ve špatném manželství několik let kvůli tomu, že jsem na to myslel, přišel jsem také o práci, plakal jsem dnem i nocí a málem jsem se zbláznil. Ale teď jsem zpátky na nohou díky DR WALE, který mi vrátil štěstí. Poté, co jsem si přečetl o všech dobrých věcech, které DR WALE udělal pro lidi, rychle jsem ho kontaktoval a řekl mu o tom, čím procházím. Můj manžel mě pak vždy bezdůvodně mlátil, vždy mě urazil za cokoliv, co dělám. Poté, co to všechno řekl DR WALE, udělal pro mě kouzlo Voodoo a zjistil, že můj manžel se schází s někým jiným mimo naše manželství, proto se vrací domů a hledá chyby. Ale to vše díky DR WALE, že nyní vše vrátil zpět do normálu. můj manžel mě požádal o odpuštění a můj šéf na mém pracovišti mě požádal, abych se vrátila do práce. Doporučuji také DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Je dobré sdílet příběhy, je to dobrý člověk. a ten dobrý člověk se nazývá DR WALE, skvělý muž svých slov a muž, který dodrží svůj slib. Jsem hrdý na to, že mohu dát světu vědět, že DR WALE pomohl třem členům mé rodiny. DR WALE pomohl mému bratrovi vyřešit jeho vztahové problémy. také pomohl mému druhému bratrovi získat zakázku, o kterou roky bojoval. pak pomohl mé sestře vyhrát rozvodový případ u soudu. takže pokud jste v hlubokém nepořádku a potřebujete někoho, komu můžete důvěřovat a na kterého se můžete spolehnout, DR WALE je ten muž, kterému můžete věřit a na kterého se můžete spolehnout. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Poté, co byl roky ve vztahu s mým bývalým, se se mnou rozešel, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho s všechno, slíbil jsem, ale odmítl. Šel jsem za přítelem a vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na doktora Wale, který jí během jejího času pomohl. Tak jsem na WhatsAppu +2347054019402 Dr. Wale, kouzelník, všechno jsem mu vysvětlil a řekl mu, jak je moje mysl každou chvíli narušena. a řekl mi, že není žádný problém, že vše bude v pořádku do čtyř dnů, Řekl mi, že můj Ex se ke mně vrátí během několika dní, Seslal kouzlo a řekl mi, abych se řídil Instrukcí, kterou mi dal, tak jsem to udělal a řídil se všemi pokyny, které mi dal. Druhý den byl překvapivě večer. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátila, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že každému, koho znám a má problém ve vztahu, mu pomůžu tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo v jakémkoli jiném případě.
    1) Kouzla lásky
    2) Kouzla ztracené lásky
    3) Zastavte rozvodová kouzla
    4) Manželská kouzla
    5) Těhotenské kouzlo
    6) Rozchodová kouzla
    7) Smrtící kouzlo
    8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    9) chcete uspokojit svého milence
    10) Loterie

    OdpovědětVymazat
  79. Silné a mocné zaklínadlo lásky, které získá zpět svého bývalého přítele. Rozhodl jsem se, že strávím celý den na internetu, abych se ujistil, že si toto moje svědectví o DR WALE, který je mocný, bude moci přečíst mnoho lidí. kouzelník z Afriky, Poté, co mě opustil můj milenec, jsem byl toho dne tak osamělý, že jsem se rozhodl projít síť pro pár tipů na vztahy, nikdy jsem nevěděl, že tohle je plán, který zajistí návrat mého milence. Po přečtení spousty tipů, jak obnovit můj vztah lepším způsobem, jsem zjistil, že DR WALE má mnoho doporučení než ostatní sesilatelé kouzel, takže jsem se rozhodl, že DR WALE je pro mě ta pravá osoba. práce, A kontaktoval jsem DR WALE prostřednictvím jeho údajů, které jsem viděl na internetu, a byl jsem tak šťastný, že jsem se rozhodl pro spolupráci s DR WALE, protože jeho práce byla 100% dokonalá a kouzlo přivedlo mého milence zpět ke mně s rychlou úlevou, můžete také jej nyní kontaktujte s žádostí o pomoc přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Viața mea s-a întors!!! După nouă ani de căsnicie întreruptă, soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi gemeni ai noștri. Am simțit că viața mea era pe cale să se sfârșească, aproape m-am sinucis, am fost emoționat foarte mult timp. Datorită unui vrăjitor numit DR WALE, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, căutam un vrăjitor bun care să-mi rezolve problemele. Am dat peste o mulțime de mărturii despre acest vrăjitor special. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și așa mai departe. Am întâlnit și o mărturie anume, era despre o femeie pe nume Sofia, ea a mărturisit despre modul în care DR WALE și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de o săptămână și a inversat efectul cancerului băieților lor, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a renunțat la DR WALE „WhatsApp: +2347054019402. După ce am citit toate acestea, am decis să discut cu DR WALE. L-am contactat prin WhatsApp: +2347054019402 și i-am explicat problema mea. În doar câteva săptămâni, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți decât înainte. DR WALE este cu adevărat un om talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat... Dacă ai o problemă și cauți un vrăjitor real și autentic care să-ți rezolve toate problemele pentru tine. Încercați DR WALE oricând, acesta este răspunsul la problemele dvs. Iată contactul lui: WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Čo by som mohol urobiť, ak nie pre DR WALE, ktorý obnovil moje manželstvo a priniesol mier do môjho domova, navždy vám budem vďačný DR WALE, Môj manžel odišiel za prašníkovou ženou, opustil ma s našimi tromi deťmi, bola som zmätená a zlomené srdce Takmer som prišiel o jedného zo svojich synov pri procesoch, o ktorých diskutujem s mojou kamarátkou a ona mi povedala o DR WALE, a ako jej v minulosti pomohol, tak som ho kontaktoval so žiadosťou o pomoc a sľúbil mi, že po chvíli dni, keď mi môj manžel zavolá a ospravedlní sa mi za odpustenie, naozaj v neho verím, pretože som o ňom videl veľa dobrých správ online, povedal mi, čo mám robiť, a urobil som každú vec, o ktorú ma požiadal. dní mi zazvonil telefón a na moje najväčšie prekvapenie to bol môj manžel, ktorý mi začal volať a prosiť ma, aby som mu odpustila všetko, čím som si musela prejsť, tak som mu odpustila a teraz opäť žijeme šťastne a ďakujem DR WALE, tu sú jeho kontakty, ak prechádzate nejakým manželským stresom, poradím vám, aby ste sa naňho obrátili so žiadosťou o riešenie, a sľubujem vám, že sa váš problém vyrieši. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Moje žena trpěla rakovinou štítné žlázy, u které bylo potvrzeno, že jde o čtvrté stadium, doktor mi řekl, že s tím nemůže nic dělat, protože nereagovala na léčbu, ale můj přítel nás zachránil a objednal si tento konopný olej z DR. WALE, o kterém řekl, že pomáhá některým pacientům v boji proti rakovině různých typů, tak jsme se rozhodli dát tomu šanci, zatím se moje žena zlepšuje naprosto velmi dobře a v současné době může chodit po domě úplně sama. Cítil jsem, že je nutné nechat ostatní, kteří trpí touto akutní nemocí, že jakmile budete mít dobrý konopný olej, může člověku skutečně dát druhou šanci na život. náhodou, pokud byste náhodou potřebovali tento konopný olej, můžete kontaktovat DR WALE, který mně a mé ženě dodal tento WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    VŠEM VYŘEŠÍ NÁSLEDUJÍCÍ PROBLÉMY
    NA CELÉM SVĚTĚ NA:
    1. Získání svého milence nebo manžela zpět
    2. Duchovní neprůstřelnost
    3. Loterie
    4. Peníze kouzlo
    5. Kouzlo dlouhého života
    6. Kouzlo prosperity
    7. Ochranné kouzlo
    8. Získejte pracovní kouzlo
    9. Stát se manažerským kouzlem
    10. Získejte obrovskou půjčku bez placení jakýchkoli poplatků
    11. Získání peněz z podvodu zpět
    12. Dětské kouzlo
    13. Těhotenské kouzlo
    14. Kouzlo svobody
    15. Kouzlo lásky
    16, mizející kouzlo
    17. Neviditelné lidské kouzlo
    18. Úspěch nebo úspěšné zaklínadlo
    19. Manželské kouzlo
    20. Pomstychtivé kouzlo
    21. Kouzlo popularity
    22. Zabíjející kouzlo
    23. Kouzlo rak
    24. Kouzlo nadpřirozené síly
    25. Kouzlo šílenství
    26. Kouzlo půjčky na dům zdarma
    27. Produkční kouzlo filmů a filmu
    28. Kouzlo HIV/aids
    29. Zaklínadlo tuberkulózy
    30. Zhubněte a kouzla na tělo

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj přátelé, úžasné a úžasné svědectví o velkém kouzelníkovi, o které se opravdu rád podělím. Získat svou ženu zpět je to, co jsem nejméně čekal a nikdy jsem si to nedokázal představit. Já a moje žena jsme pět let manželé a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnila a odvrátila se ode mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se jí zeptat, ale odmítla mi říct, co problém je, a jak šel čas, usilovala o rozvod. Byl jsem tak ustaraný a zmatený a dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ji dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem, že veškerá naděje je ztracena, a během mého hledání cesty ven mi přítel, který měl podobný problém, řekl o skvělém kouzelníkovi jménem DR WALE, který mu pomohl získat zpět i jeho ženu. V celém svém životě jsem nevěřil na kouzla nebo magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že by to fungovalo, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k mému největšímu překvapení na mě seslal kouzlo, ale dnes jsme zase spolu v krásném domově. se třemi krásnými dětmi. Jsme spolu opět šťastní a využívám této příležitosti, abych řekl komukoli, kdo prochází podobnou situací, aby ho kontaktoval na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat