Jak jsem se stala ambasadorkou Humbooku 2018! || 3. ROČNÍK HUMBOOKFESTU

sobota, dubna 07, 2018


A je to tady zas!
Někdy v druhé polovině minulého měsíce mi přišel milý mail od vedení největšího YA knižního festivalu, a to sice Humbooku s oznámením, že se na mě vy, moji čtenáři a sledující na (book)Instagramu, můžete letos těšit jako na jednu z ambasadorek tohoto báječného festivalu, který hýbe vaším světem!
V tomto článku se vám pokusím zodpovědět nejčastěji kladené otázky, jak na mě, tak na mé spoluambasdorky.

  • KDY A KDE AKCE PROBĚHNE?
Akce proběhne v sobotu, 6. 10. 2018 v Kongresovém centru, v Praze.
Pokud si nejste jisti, kde se tato budova nachází (uklidním vás, že jsem měla stejný problém), mne pomohla informace, že je to ta samá budova, kde se každoročně koná festival středních škol s názvem Schola Pragensis. Jestli pro vás není přínosná ani tato informace, prozradím, že centrum se nachází hned u výlezu z metra ze stanice Vyšehrad, který se nachází na spoji C.




  • CO ZNAMENÁ, ŽE JSI „AMBASADORKOU“?

To znamená, že zprostředkovávám a přináším vám informace, které se dozvím od organizátorů akce. 
Celkem je nás ambasadorů (letos pouze ambasadorek) třicet - jedná se o mix lidí, kteří se knihami zabývají na doménách jako jsou blog/youtube/instagram. Jde jak o nováčky, tak o známější tváře této scény.
Mezi letošní ambasadorky patří: Míša z @radsiknihu, Klárka z @klariny.knihy, Marky z @endlessbibliophile, Anetka z @theabyssix, Markét z @mlovesreading, Marťa z @martinakraus aj...
Pokud se chcete o Humbooku 2018 dozvědět více (kdo bude ze zahraničních autorek přítomen, co bude letos za workshopy a besedy, co s sebou...), určitě sledujte ambasadory, mohou vám poskytnout právě ty informace, které jsem vyjmenovala výše.


  • MŮŽU NOVINKY SLEDOVAT I PŘÍMO OD ORGANIZÁTORŮ?
Ano, můžeš. Buď na Instagramu @humbook anebo přes událost na Facebooku nesoucí název Humbookfest 2018. Pokud jste do akce vážně zapálení a nemůžete už dospat, můžete odebírat novinky přes mail - k odběru se přihlásíte ZDE.




No a to je zřejmě vše, co jsem vám chtěla říct! Těším se na všechny z vás, se kterými se na Humbooku uvidím, na ten velikananánský prostor (návštěvníci minulých ročníků určitě pochopí, haha) - zkrátka na všechno!
Těšíme se na vás a nezapomeňte nás ambasadory odebírat, ať vám nic neunikne!


You Might Also Like

2 coment�rios